Skip to main content
Type L

Royale vrijstaande woning: alles dat jij je kunt wensen

Groter en grootser. Met 189 m2 is woningtype L bijzonder royaal. En met een kavel van maar liefst 507 m2 heb je ook buiten de mogelijkheid om al je woonwensen te vervullen. Zo geniet je dus ook optimaal van het buitenleven.

Deze gedraaide woning heeft 3 woonlagen. Dat betekent dat je ook een zolderverdieping hebt die je kunt gebruiken als extra slaapkamer, werkkamer, televisiekamer of gameroom. Het zou zomaar eens de favoriete ruimte van het gezin kunnen worden.

De 3 grote slaapkamers op de eerste verdieping geven elk gezinslid een eigen fijne plek. Op deze verdieping vind je ook een riante badkamer met ligbad en separate douche. Dit wordt dé plek om te onthaasten. Maar ook de benedenverdieping biedt natuurlijk alle luxe die jij je kunt wensen. De woonkamer en keuken zijn heerlijke leefruimtes. En doordat de entree midden voor wordt geplaatst, heb je de mogelijkheid om een grote woonkamer te maken én een mooie leefkeuken. Zo creëer je voor elke ruimte van het huis een aparte functie.

De architectuur is een lust voor het oog. De karakteristieke tuitgevel maakt de woning op zichzelf al uniek, maar ook de brede voorgevel geeft de woning een onderscheidende uitstraling net als het gebruik van twee verschillende kleuren metselwerk. Die riante ruimte wordt doorgetrokken in de garage. Met 18m2 heb je hier alle ruimte om de spullen op te slaan die je niet dagelijks gebruikt. Via de achterkant van de garage loop je zo de eveneens riante tuin in.

Plattegronden

Bouwnummer 37 is afgebeeld.

Kenmerken

  • Royale, moderne vrijstaande woning met standaard gebruiksoppervlakte van 189 m2
  • Standaard voorzien van 3 slaapkamers op de eerste verdieping
  • Openslaande deuren aan achterzijde (2x) en zijkant van de woning
  • Ruime badkamer met mogelijkheid voor ligbad
  • Aangebouwde stenen garage met toegangsdeur tot de achtertuin
  • Kaveloppervlakte van 507 m2
Bouwnr.AdresTypeWoningoppervlakteKaveloppervlakteLigging tuin
37Libellestraat 61Vrijstaand189 m2/gbo507 m2Zuid, Oost, Noord

Downloads

Aan de inhoud van de documenten kunnen geen rechten worden ontleend.

Informatie & Beschikbaarheid

Selecteer een andere woning

Fase 3

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+