Locatie

Dorps wonen dichtbij
de stadse voorzieningen

Dorps wonen staat symbool voor Tuytpark. Gezellige pleintjes, contact met de buren en spelende kinderen in de straat. Dit is de plek om te onthaasten. De belangrijkste voorzieningen zoals een school, een Vomar, een bakker, slager en een groenteboer liggen allemaal op loopafstand. In het weekend maak je door de groene wijk lange wandelingen en prachtige fietstochten.

Een ruim aanbod aan winkels vind je in de wijk zelf. Maar ook in winkelcentrum Middenwaard of in het oude centrum van Heerhugowaard kun je naar hartenlust shoppen. Lunchen doe je in een van de lunchrooms of restaurants. Ook voor een avondje film en andere culturele voorzieningen kun je terecht in de stad. Houd je van sporten? In Heerhugowaard vind je tal van sportclubs.

Van de drukte van de stad terug
naar je eigen vertrouwde omgeving

Nog meer mogelijkheden vind je uiteraard in de omliggende steden als Alkmaar en Haarlem. Via de A9 ben je er zo. Of neem de bus of trein. Want ook het openbaar vervoer is in Heerhugowaard goed geregeld. De trein brengt je in nog geen 10 minuten van Heerhugowaard naar Alkmaar. Ook rijden er in Heerhugowaard bussen af en aan om je naar het centrum of een van de omliggende plaatsen te brengen. Overigens ben je ook in zo’n 40 minuten op Schiphol. Werk je buiten Heerhugowaard, dan zit je zo op de A9 die zich weer vertakt in andere snelwegen. Om aan het einde van de dag terug te keren naar huis; naar je eigen vertrouwde buurtje waar je helemaal tot rust komt. Waar jij je buren groet, nog even een boodschap doet en je kinderen lekker aan het voetballen zijn. Fijner kun je niet thuiskomen.