Skip to main content

De 5 stappen in het koop­proces van TuytPark

Ben je geïnteresseerd in een van de woningen van TuytPark?

Onderstaand lees je de stappen die je dient te doorlopen om eigenaar te worden van een duurzame, moderne nieuwbouwwoning in Tuytpark. Vanaf 4 juni start de verkoop en is alle informatie over de woningen beschikbaar. Heb je dan nog vragen dan kun je altijd contact met de makelaar opnemen.

STAP 1

Maak je persoonlijke woondossier aan

Heb je een persoonlijk woondossier aangemaakt? Dan is de eerste stap gezet. Hierin staan al enkele basisgegevens. Maar om je zo goed mogelijk te helpen, vragen we je deze gegevens verder aan te vullen. Maak jouw woondossier dus compleet.

STAP 2

Geef jouw favorieten aan

Heb je een voorkeur voor één of meerdere woningen, dan kun je deze in een handig overzicht plaatsen zodat je niet telkens hoeft te zoeken. Daarom bieden we de mogelijkheid om woningen als favoriet aan te merken.

Hoe je dat doet? Ga naar de woningselector. Hier zie je een overzicht van alle beschikbare woningen van het project. Maak een woning favoriet door op het hartje te klikken. Deze wordt dan meteen aan jouw woondossier toegevoegd. Zo zie je in één oogopslag jouw voorselectie. Favoriet wijzigen? Dat kan zo vaak als je wilt.

STAP 3

Inschrijven!

De verkoop start op 4 juni met een informatiebijeenkomst in Cafe Cool van 17.00 tot 20.00 uur.  Vanaf 20.00 uur vind je in het woondossier een persoonlijk inschrijfformulier. Hét moment om daadwerkelijk te besluiten of je een woning wilt kopen. Vul het formulier volledig in én geef jouw favoriete bouwnummers aan. Het bouwnummer met jouw grootste voorkeur, zet je op de eerste plaats. De woning met jouw tweede voorkeur op de tweede plaats. Enzovoorts. Je kunt je voorkeuren voor maximaal 6 woningen aangeven.

Twijfel je nog? Je hoeft het formulier niet meteen te versturen. Tot aan de sluitingsdatum kun je jouw voorkeuren en gegevens wijzigen. Wees wel op tijd. Formulieren die we na de sluitingsdatum ontvangen, tellen niet mee. Dat geldt ook voor formulieren die niet volledig zijn ingevuld.

De inschrijving start op 4 juni om 20.00 uur en je dient het inschrijfformulier volledig ingevuld online te hebben ingediend voor 17 juni 16.00 uur.

STAP 4

De toewijzing

Een spannend moment; de toewijzing van de woningen. Natuurlijk proberen we de woning van jouw eerste voorkeur toe te wijzen. Maar zijn er meer mensen die dezelfde woning als eerste voorkeur hebben, dan wordt er een keuze gemaakt uit deze kandidaten.

Wordt de woning aan jou toegewezen, dan krijg je zo snel mogelijk bericht van de makelaar en kun je op deze woning een optie krijgen. Samen met de makelaar wordt een afspraak gemaakt. Zo kun je vragen stellen en een weloverwogen beslissing nemen om de woning  daadwerkelijk te kopen. Ga je ervoor, dan is een financieel advies de volgende stap. Daarmee krijg je inzicht in de maandlasten van jouw toekomstige woning.

En dan is het écht zover. Er wordt een voorlopig koopcontract opgesteld. Is alles akkoord, dan kun je die handtekening zetten. Maar bedenk je je voor dit moment alsnog? Dan kun je kosteloos en zonder enige verplichting van de koop afzien.

NB: Wanneer de woning van jouw voorkeur niet aan jou wordt toegewezen, dan informeren we je zo snel mogelijk per mail. Wél plaatsen we je op de reservelijst. Komt de woning toch vrij, dan nemen we alsnog contact op.

STAP 5

Je hebt de woning gekocht!

Gefeliciteerd! De woning is nu echt van jou. Je hebt getekend en kun je gaan voorbereiden op jouw nieuwe toekomst. Samen met de aannemer maak je afspraken over het meer- en minderwerk. Ook kun je eventuele aanvullende wensen voor je nieuwe woning bespreken. Om je op de hoogte te houden, nodigen we je tijdens de bouw meerdere malen uit om op feestelijke wijze de voortgang van jouw nieuwe woning te bekijken. Én natuurlijk je nieuwe buren te ontmoeten.

Verkoop is gestart

Vraag de brochure aan!

Vul het formulier in om de uitgebreide verkoopdocumentatie op te vragen of neem direct contact op met de makelaar.

Beukenlaan 2M
1701 DA Heerhugowaard

Europaboulevard 439
1825 RN Alkmaar

T: 072-562 55 44
E: nieuwbouw@broekmanmakelaars.nl
W: www.broekmanmakelaars.nl

Voor- en achternaam *(Vereist)
Inschrijven voor de nieuwsbrief(Vereist)
Hidden